Category Archives: bahasa sarawak

everything in my local dialect

bangga gila aku …

ada beberapa moment aku goosebump nanga trailer movie / series,

this is one of them …

stedei gila eh ..

the other moments that gave me goosebump too..

Lord vader

Yes master ?

Raise …

Pricesless…

After years of waiting for sequel, they gave us 2 in a year ๐Ÿ˜€

Both these teaser and trailer aku download masa nya baruk kuar. Nang aku tunggu the very moment it is available on the net for me to download.

For Revenge of the sith, I actually had all my housemate to gather around the PC to watch it together one shot. With the lights turned off.

As of the superbowl reloaded trailer, I literally had tears in my eyes watching it.

I am still waiting for another movie that can give me the same impact.

Advertisements

Leave a comment

Filed under bahasa sarawak, hiburan

Kebangaan bahagian utara …

Selamat hari raya aidilfitri semua.

Aku pun hari raya was the best ever. Jolokan Raja Raya nang ngam lah pakey aku. Dalam perjalanan aku ke Miri, ntah lah sik ingat dah aku siney aku berenti tok, sempat ngambik gambar kejap.

Rasanya antara gambar paling kacak aku pernah amik lah.

Enjoy;

Leave a comment

Filed under bahasa sarawak

One year on โ€” and her killer still walks among us: Nurinโ€™s family suing police…

Dari NST.

*Al-fatihah pakey nurin.

But the biggest blow came when post-mortem pictures of Nurin started circulating on the Internet. That, for the family, was the last straw.
After waiting for a year, the family has decided to fight back. Tomorrow, they will be filing a suit at the Kuala Lumpur High court against the police and the government.

Menar juak lah, time gambar – gambar ya kuar dak polis nang ada claim madah yang sidak dah dapat tauk dalang di sebalik pengedaran gambar ya lah.

Tapi ya lah tek, tauk jak giney polis kita. Mahap jak lah. Bukan aku mok pandang rendah polis kita, tapi dah terlalu banyak insiden yang ngeso betapa polis kita nang sekpat di harap. Leka gago molah roadblock eh.

Aku rasa simpati lah ngan family Nurin. Menar – menar kesian lah. Walaupun dengan menyaman kerajaan ngan polis sekpat mengembalikan arwah, at least pengajaran dapat di berikan kepada pihak – pihak yang bertangung jawab supaya sik cuai agik kelak lah.

Index
=====

Leave a comment

Filed under bahasa sarawak, semasa

RM15K

duit

Malam tadik aku mimpi dapat kerja baru, gaji nya RM15k permonth.

Dalam mimpi ya, aku dah plan mok beli kereta baru pakey pijah.

Den tek time solat, baruk tepikir, eh mimpi ajak duhal. ๐Ÿ˜›

Leave a comment

Filed under bahasa sarawak

1 down 7 to go?

Phelps

He did it in world record time. Meremang juak lah bulu roma nanga the time he clocked, a new world record.

Kali tok dapat nya kali, menang 8 medal.

Dolok ada indah aku sik suka ngan nya tok, kali due to my prejudice dengan US kali.

Tapi demi humanity, I am rooting for him, campor gik “the great Ian Thorpe” dah sekda nak.

Index
=====

1. Juak – juga, also
2. Nanga – tengok, see
3. Dolok – dahulu, sometimes ago
4. Sekda – tidak ada, no longer around

Leave a comment

Filed under bahasa sarawak, olympic, sports

The pride of the north?

Lamak dah rasa nak start main FM balit. Alang – alang lekak set up PC pijah riya, install and main lah. Punya semangat nak main tok, sanggup bah beli DVD kat Ampang Point. Fir lost the previous installer somewhere.

Lekak main few friendlies, rasanya cukup masa pakey start season lah ari tok.

Behold, aku pilih, Manchester City.

Kali kaktok ada update few games lah o, tanga how my season progress.

Btw, check out my alter ego.

*Update : Dem, kalah 3-1. Arshavin spirited display 2nd half sik cukup untuk membantu.

Leave a comment

Filed under bahasa sarawak, game