Category Archives: game

captain your country (cyc) ….

Aku tak pernah suka series FIFA. Pada hemat aku, sapa minat FIFA, bapok. Real man plays PES.

Tapi semua ini berubah selepas PES 2008 / WE 2008. After all the anticipation, aku di kecewakan oleh game yang setengah masak. Sebelum aku beli PES 2008, aku dah beli FIFA 08, tapi aku approach FIFA 08 dengan penuh prejudis. Pada mata aku, FIFA = sampah. Ketaksuban aku dengan hasil tangan Seabass menutup kelemahan ketara yang ada pada PES 2008. Kalau di ikutkan dari peringkat awal aku main PES 2008 sudah aku rasai kelemahan – kelemahan ini, tapi agan, ketaksuban aku menutup segalanya.

Then come the defining moment.

Farid tinggalkan satu komen ringkas di forum LYN yang membuka mata aku.

UEFA 2008 IS THE BEST FOOTIE GAME, EVER !!!

OK, dia mungkin tak post exactly those words, tapi it mean something like that. Aku download PSP punya version, tak sedap lah pulak. Nak tak nak, kena lah beli PS3.

Sepakara lagi, aku salu anggap game yang EA buat untuk world cup ke, euro ke, semua nya satu gimik to milk more money from the franchise. Dalam erti kata lain, sampah, dan tak layak untuk di main.

Tapi bila Farid, left such comment. This deserve my attention.

Cerita pasal Farid akan di ceritakan di satu masa nanti ya.

Nak di pendekkan cerita, aku dah beli EURO 2008, dari member LYN, EDvpc. Selepas main dari kala suboh sehingga lah mig-29 fulcrum pass by untuk raptai merdeka, yup I have to agree.

THIS IS THE BEST FOOTIE GAME EVER !!!

To those sceptic out there, one word, 3 letters; C … Y … C

Enjoy,

Advertisements

Leave a comment

Filed under game

Not a long wait anymore part 2

Apparently Seabass is answering.

I am a bit skeptic about this new product from Seabass. The frustration of PES 2008 still hurts till today. I bought my PS3 specifically for PES 2008. I even bought my PS3 months before PES 2008 was out. I even did not wait for Winning Eleven 2008 to come to Asia first but opted to buy PES 2008 at HVN. But all hope were dashed, all expectation were killed by PES 2008.

Therefore, I am going to sit out on this first. Read all the review, from 3rd party reviewers, then decide on it. They can’t get online to work properly last time around, that is one concern from me.

Will talk about PES more after this.

Leave a comment

Filed under game, youtube

Not a long wait anymore

Never had I anticipate this series of football game from EA, after impressive showing from FIFA 08, this time I am really anticipating for this game.

What are you going to do about it Sea Bass?

Leave a comment

Filed under game, youtube

The pride of the north?

Lamak dah rasa nak start main FM balit. Alang – alang lekak set up PC pijah riya, install and main lah. Punya semangat nak main tok, sanggup bah beli DVD kat Ampang Point. Fir lost the previous installer somewhere.

Lekak main few friendlies, rasanya cukup masa pakey start season lah ari tok.

Behold, aku pilih, Manchester City.

Kali kaktok ada update few games lah o, tanga how my season progress.

Btw, check out my alter ego.

*Update : Dem, kalah 3-1. Arshavin spirited display 2nd half sik cukup untuk membantu.

Leave a comment

Filed under bahasa sarawak, game